Designed by  John Robert Nilsson, Abborrkroken, as he named his project, is situated on a rocky plateau 23 meter above the sea, in Stockholm County, Sweden.

 

The exterior of the house is finished in dark colors, while the interior is painted all in white, with simple shapes and clean lines.

The side facing the sea has a large terrace with a sunken swimming pool and also a sunken sitting area , to provide shelter from the wind.

Due to their large glass walls, the rooms are offering a stunning panoramic view over the bay and the evening sun to the west. All of the house areas are modern designed and furnished.

A black concrete wall, interrupt in the middle by a ceiling-high pivot door, represents the entrance side of the house.

If you like this article, share & like!

Thank you!

SHARE